background

Selamat pengantin baru Putra Ikhram Hajat


  

One of my Bestfriend dah kawennnn well sedih ada happy pun ada. yelahh lepas kawen kita tak kan macam dulu lagi kan. kau pun dah ada isteri kena jaga elok elok. Dulu kalau ada masalah boleh laa kau cari aku cerita macam macam, tapi sekarang dah ada isteri please cerita segala masalah kau kat isteri okay. Jangan cari perempuan lain pulek. 
 
Hencemmmmnyee kawan I nih 😂
 
Masa raya tahun lepas kau datang rumah kau bagi tahu kau nak kawen aku sikit pun tak percaya wey. hahahahahhaah tapi bila aku sendiri datang wedding kau aku macam wowwww putra dah kawen. seriuslaa putra dah kawen 😭 Sorry aku tak dapat tengok kau akad nikah. Tapi bff lelaki kau ramai kan time tu. dapat tengok kau bersanding pun aku dah happy. 
 
bestfriends make the bad times good and the good times unforgettable
 
Sama hensem sama cantik sama padan 😍
One day before aku gerak ke Kemaman aku keracunan makanan tahu tak!? malam tu pun aku demam. Tapi sebab kau aku gagah laa drive dari KL ke Kemaman, dan itu rekod driving aku paling jauh. Sayang punya pasal kan redah je lahhh 😒 kalau tak haram aku nak drive sendiri dari KL ke Kemaman. So please nanti wedding aku kau kena hadirkan diri walau apa pun okay!? 
 
Putra, I know you will be a good husband to your wife. Selamat menjalani kehidupan rumah tangga dengan penuh barakkah. Nanti kita reunion sekali dengan anak-anak kita okay? hahaha
Walaupun kita tak kan rapat macam dulu, tapi kita still kawan okay!
DAN
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Secara tak langsung nya dapat laa buat mini reunion SMK Raja Ali dekat Cherating. Spent time sesama, bergosip sesama dan luangkan waktu bersama.Well walaupun cuma 2 hari 2 malam terubat laa rindu I gitchewwww. Mana tak nya memasing umur dah 25 tapi perangai still macam 17. hestek ForEverSweetSevenTeen!
 
Classmate dakdak akaun gitcheww

 


Thankyou guys jaga thegirls sepanjang masa kat sana



Thank you girls 💓

 
Our last conversation and i will miss you 😭

No comments:

Post a Comment