background

family birthday party :)


hye people :) okey . 25 december yang lepas . ibu buat my birthday party .. gabung dengan adik sedare aku yang palinggg notty fareez :) sebab kami laher bulan yg sama . kau 16 dec and budak kecik tuu 27th dec .. so ! jimat ongkosss nyaa kan . hihih . buat kecil kecilan jee .. family terdekat je . but still meriah :) thanks too all yg celebrate same .. thanx for the present ! seriously i love u all :) *kisshug! 
ouhh yeahh .. ekceli time nie nende kurang sehat :( but it still going on people :') nahh .. enjoy the picture ..




satay nie sgtt ohsem okey . makan panaspanas .. bakar sendiri taw :)


okey kenal kan nie lah adik fareez :) tahun depan darjah satu tapi takde gaye kot ;p


 okey birthday cake nie my aunty yg belikan :) umi fareez . ekceli ! name tu tersalah tulis .. farhana tu kakak si fareez . but its okey lah kan . fareez bukan amek port punn . haha ;p


okey ! birthday boy dapat kereta control .. senyum habes lah :)


ben10 tak habeshabes --'


bukak hadiah dengan muke yg tenang :) hihih .



okey . makteh bg dye hadiah senapang nie ! and kaw tahu malam tu jugak senapang nie dah hamper nak hanncussss --' haha



cousin :)


okey budak nie memang wajib tayang kat belog nie ! sebab nie laa adik pujaan kami *kiss :D farah amani.


okey ini lah nenek tercinte kami . nenek kurang sehad waktu nie and dah bersiapsiap nak ke hospital .. ouhh yeaa . nenek buat peace . kerje cucu dara nyee lah :) hihi


okey lah nie lah kakngah sye yg tercinte + tersayang ! hihih ;p




upacara menyanyi , meniup dan memotong ! haha :D


my cousin :)


with a present :) bju ungu tuuu .. penyampai hadiah ! haha ;p




okey nie present from my pakcik makcik :) mejoriti bg duet lah . hehe .. i dapat selimut yg comel from kaklong . beg from ateh . shawl and pin from makndak . forero roshe from cikmet :) haha . and the rest bg duit .. ape punnn thank you soo muchh ! love u guysss ! *bighuggss ! muahhhxx !

congrates adek !


EH ! SAPE NIEH ?



hihih .. nie adek orang laa :) name dye ahmad razin . saje nak letak gambar dyee sebab result PMR dye not bad ! tahniah ajin ! nanti SPM pun kasi result yg gempak eh sayang :) 
psstt ! dye nie lah tempat aku kongsi rahsia aku ! tempat aku maki hamun ! tempat aku suke duka ! tempat aku sepak terajang .. [ mak aihhh ! ] hahah ;p ilove youuuu sayanggggg !!