background

kasukma for the two time :)

assalamualaikumm .. 
hye korang .. okey okey .. actually saye malas nak updated .. sebab saked kat bahu nie maken menjadik jadik . ta tahu la ape sebab nyee . garagara futsal kot . hmm ! ntah laa .. ouhh . cakap pasal futsal .. saya wakil futsal lah ! hehe .. haa ? ta percaye ? betul laa .. saya jadik keeper ! #kaw adeee !! ==' okey now baru percaye kann ! ishh . sje jee .. tawu laa wa gemokk . ehh engat apee . budak gemuk ta suke bersukan kee . suke laa cume malas jee ! hahah .. okey mcam biase lah KASUKMA tu means karnival sukan kolej profesianoal mara dan kolej mara * yea kot . aku pun ta tawu name panjang nye . hahaha .. kali nie fasa 3 tuan rumah KPM ayer molek melibat kan permainan boling and futsal .. bowling 6 orang futsal 20 orang . laki prmpuann laa  .. macam bese lah . ta payah tnye lah menang ke kalah . kaw pun tahu kan .. haha .. yealaa . training 2 malam je kot . dak perempuan nie lagi laa ngan basic nye tade .. sepak ntah ke mane . asal nmpak bola tendang jee . ta payah pandang orang . hahah .. tapi atleast sepanjang game tu tade laa kene kosong jee . ade jugak lah mate . :) makne nye KAMI hebad la tuu . hahah .. ouh lupe nak kasi tawu . aku paling ta suke lawan KPM beranang ! gilossssss punye pemaen . fes aku terhantuk kat lutut orang . then kepale aku kne bola . pehhh . giler saked doe .. begegar otak aku :( lepas kene tu aku nages doe . haha . ta tahan aku rase berat jee kepale  . aku boleh jadik giler maen futsal nie .. acctually bukan aku sorang  je jadik keeper . kak miera , sehah and keeper import kak azie ... haha . men tipu siket . ;p bukan org tawu .. hahah .. dah lah malas citer banyak . nak mandi lah .. okey byebyee people . have a good day yahh :) nah gambar .. :)


aku , alia . kak miera , sehah [ fes goal from her :) haha ]


menutup kekecewaan ta dapat sokong budak bowling :( dengan bergambar .
sedeh kot ta dapat pergi sebab tade bus !!  


tu diaaa .. keeper paling comel ! hahah kaw adeee ! ;p


:) the best keeper laa wehh ! haha * muntah hijau jap !! ;p


thanks lah for sesape yang datang bg sokongan . dan 3 orang yang tidak dikenali support akuu . haha .. 

lebih baek maen bola tampar je .. ta sangke lah jadik keeper futsal sepenat nie .. =='


ouh . banyak masalah kot peserta KPMBM kat sana . sedeh tul .. tade seorang lecturer pun bersama ngan kteowang . thanks lag Dr amin sudi datang even for the last game :D


No comments:

Post a Comment