background

gigi meragam

assalamualaikummmm .. hyee peepps ! oke . entry kali nie nak luah perasaan pasal gigi . HAHA ! hari tuu saye saked gigi . hari nie punnn .. sye saked gigi .. haishh .. mood saye terganggu .! gigi berdenyut ! tak ke saked ! aduhh .. ari tuu .. wat rawatan sendri kumur - kumur ngan air gule garam . then tahan jee .. sbb ta nak jumpe dentist ! oke .. sye takot laa . kang ta pasal - pasal kne cabut gigi .. tu satu .. lagi  satu kalaw da cabut gigi kan .. dye nak ke tumbuh blek . kalaw ta tumbuh ! cene syee nak kunyah ! haaa .. =.=" tapi tadi sye yakin sye kne gak jumpe dentist ! so cakap kat ayah .. sye nak g klinik tapi bukan ari nie .. bukan esok . sye ta redy lagi . HAHAHA .. ari sabtu mybe . sje nak check it out mne yang patut then service ahh gigi - gigi nie hahah ! .. then ayah cakap mybe 60 HENGGET !!! * wooii aku nak check gigi jee kot . bkan nak bli gigi ! aduhaduh ! dlu kat skola .. free jee tiap - tiap tahun aku check gigi .. * patut laa kecik - kecik dlu ibu aku ta pernah bwak aku jumpe dentist nk cabut gigi .. cabut sendri lagi bgus .. free ! :) sokayhsokayh .. kaw da besa da ruzanarohidan .. malu lah kat orang kaw takut nak g jumpe dentist ! haishh ! * badan jee besaa ! :P and buad mase skang nie .. jgn sape - sape kacaw saye oke .. saye nak rehad kan gigi syee . haisshh ! rase cam nak terkeluar air liur menahan saked niee ! cepas lah sehad gigi oii !! :(


No comments:

Post a Comment